Сільськогосподарське виробництво на Черкащині в другій половині XIX ст. - Клименко, Т. А. (Ukrainian Peasant, 2014)
Висвітлено коло питань, пов’язаних з економічним розвитком Черкаського регіону та становищем селянських господарств у другій половині XIX ст.