Актуальні проблеми історії Молдавської Автономної Радянської Соціалістичної Республіки на сторінках часопису «Красная Бессарабия». - Білоус, С. В. (Ukrainian Peasant, 2016)
Проаналізовано публікації часопису «Красная Бессарабия», що був офіційним органом Товариства бессарабців протягом 1926-1938 рр. На його сторінках публікувалася значна кількість джерел та інших матеріалів, що проливають світло на історію МАРСР, що існувала у складі УРСР 1924-1940 рр.