ОПОДАТКУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ УРСР У 1941 – 1945 рр. - Котик, Ю. В. (Ukrainian Peasant, 2015)
У статті проаналізовано сутність радянської фіскальної політики у 1941 – 1945 рр. Розкрито види податкових платежів. З’ясовано рівень податкового тягаря для населення.