Матеріально-технічна база МТС Волині у 50-ті роки XX століття - Сушик, І. В. (Ukrainian Peasant, 2014)
Досліджено утворення та діяльність машинно-тракторних станцій Волині у повоєнний період. Проаналізовано зростання чисельності парку, оплату праці механізаторів. Відзначено специфіку області щодо використання земельних угідь. Розглянуто діяльність спеціалізованих лукомеліоративних станцій.