Социально-демографические последствия голода 1946-1947 гг. в западносибирской деревне - Лапердин, В. Б. (Ukrainian Peasant, 2014)
Проаналізовано наслідки голоду 1946 – 1947 рр. у сільській місцевості Західного Сибіру. Голод мав локальний характер і призвів до негативних змін динаміки відтворення населення.