Хлебный рынок Украинской ССР в 1924/25 г. : коньюнктура и политика - Ильиных, В. А. (Ukrainian Peasant, 2014)
Проаналізовано кон’юнктурні особливості заготівельного хлібного ринку Української РСР у 1924/25 р. Виявлено етапи і тенденції політики радянської держави щодо його регулювання.