Економічні реформи в УРСР/СРСР у 1953-1964 рр. - Боковня, В. М. (Ukrainian Peasant, 2014)
У статті розкрито проблеми реформування економіки УРСР у 1953 –1964 рр., його результати і вплив на життя людей. Автором з’ясовано ефективність економічних заходів у вказаний період та їх спрямованість. З’ясовано ефективність економічних та політико-правових механізмів здійснення реформ. Також автором вказано на складнощі у проведенні реформ, розкрито загальні позитивні й негативні наслідки реформування.