Государственные цены на продукцию колхозов в 1930 - 1950-е гг. - Андреенков, С. Н. (Ukrainian Peasant, 2014)
У статті наведено результати науково-історичного дослідження системи державних цін на продукцію колгоспів в 1930–1950-ті рр. Проблематика розкривається із залученням нового, ще не введеного в науковий обіг конкретно-історичного матеріалу, що дозволив зробити науково значущі висновки.