Сприяння вітчизняної споживчої кооперації армії: ретроспектива 1920-х років - Оніпко, Т. В. (Ukrainian Peasant, 2014)
З’ясовано, що вітчизняна споживча кооперація у 20-ті роки ХХ ст. здійснювала активну доброчинну діяльність щодо матеріальної, продовольчої та культурно-просвітницької підтримки червоноармійських частин.