Соціокультурні трансформації в селі Галицької Соціалістичної Радянської Республіки - Місько, В. В. (Ukrainian Peasant, 2014)
Проаналізовано соціокультурні трансформації у селі Галицької Соціалістичної Радянської Республіки. Розкрито основні зміни, які стосувалися способу життя та позначилися на суспільній свідомості сільських громад.