Погляди Павла Скоропадського на аграрний розвиток України (за «Спогадами») - Кот, Н. М. (Ukrainian Peasant, 2014)
Розкрито погляди та плани П. Скоропадського щодо сутності та перспектив вирішення аграрного питання в Україні за матеріалами його «Спогадів». Показано ставлення гетьмана до позицій різних політичних партій щодо шляхів вирішення земельного питання. Проаналізовано оцінки П. Скоропадським реакції селянства на аграрну політику уряду.