Фонд Євгенії Допинюк у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї - Костюк, С. В. (Ukrainian Peasant, 2014)
Вперше в науковий обіг вводено інформацію про матеріали фондової збірки Тернопільського обласного краєзнавчого музею, присвячені двічі Герою Соціалістичної Праці Євгенії Олексіївні Долинюк.