Сучасна українська історіографія податкової політики в українському селі (1917 - 1921 рр.) - Іващенко, В. А. (Ukrainian Peasant, 2014)
Проаналізовано історіографію податкової політики в українському селі у 1917 – 1921 рр. Висвітлено динаміку вивчення податкової політики в українському селі сучасними українськими науковцями. Сучасну історіографію податкової політики розділено за хронологією, виокремлено періоди. У кожному періоді згруповано науковий доробок за тематичним принципом.